Ik heb in mijn loopbaan met erg veel verschillende mensen te maken gehad en het is dan ook geen probleem om u referenties te verschaffen.
Ik heb enkele relaties gevraagd hun mening over mij te geven, deze vindt u hieronder. Bel ze gerust op voor verdere info.

 

Verandermanagement

In het recente verleden heb ik in een eerdere werkkring meerdere jaren zeer intensief samengewerkt met Gerhard. Bij aanvang bevond de organisatie zich in een zeer onstabiele situatie. Onder zijn supervisie is in korte tijd een analyse gemaakt van de financiële situatie. Hier werden organisatie breed medewerkers bij betrokken. Dit had mede tot gevolg dat er breed draagvlak ontstond om de organisatie levensvatbaar te krijgen.
Hij wist vervolgens op eenvoudige en heldere wijze de gegevens inzichtelijk te maken voor de leidende krachten in de organisatie. Hij bleef hierbij neutraal en was loyaal aan de keuzes die het management vervolgens maakte. Dit is een enorme prestatie, mede omdat van hoog tot laag medewerkers zaten die vanuit de organisatie doorgegroeid waren en geen financiële of management-achtergrond c.q. opleiding hadden. In heel korte tijd hebben we, op eigen kracht, de organisatie financieel en organisatorisch op de rit weten te krijgen.

Gerhard is een deskundige man die vol passie en energie, maar toch met een dosis humor en nuchterheid, invulling geeft aan zijn werk. Persoonlijk heb ik erg veel van hem geleerd en heb altijd volledig vertrouwen over en weer gevoeld.

Benjamin Beerthuis - Directeur ViaVie Welzijn Holten (06-41064545)

Financieel adviseur met pluspunten

Ik heb Gerhard leren kennen als iemand met een uitstekend financieel inzicht en een goed analytisch vermogen. Hij brengt kennis makkelijk over waardoor je als ondernemer vertrouwen en inzicht krijgt in de eigen financiële administratie.
Gerhard komt altijd met goed onderbouwde adviezen en hij maakt je bewust van datgene wat op financieel gebied noodzakelijk is.

Naast financiële kennis heeft hij ook veel kennis van allerhande zaken die in de organisatie spelen. Hij gaat hier integer mee om en geeft altijd heldere, daadkrachtige, kritische en eerlijke adviezen. Gerhard zet financiële data gemakkelijk om naar heldere managementinformatie waarbij hij mens en proces niet uit het oog verliest.

Harm Oosting - Hotel BonAparte Barchem (06-25072083)

 

 

Geweldige sparringpartner

Met Gerhard Brinkmans heb ik de afgelopen jaren meerdere malen mogen samenwerken, in verschillende situaties waarin ik een beroep kon doen op zijn financieel-administratieve expertise en brede ervaring.  Zijn vakkennis en zijn opgedane langjarige ervaring bij diverse ondernemingen maken hem tot een professional. Naast de financiële en administratieve vraagstukken is hij een geweldige sparringpartner bij organisatie- en ondernemingsvraagstukken. Hij weet deze, voor het nemen van onderbouwde beslissingen, zeer goed met de financiële aspecten te verbinden in scenariomodellen. Hier wil ik graag aan toevoegen, dat hij naast de zakelijke benadering ook als mens zijn betrokkenheid toont bij de professionele opdrachten.

Arjan Westra - Profil P&O Consultants

(06-51233088)